ABOUT US

In een notendop:
Met de paplepel is, onder bijzonder vakmanschap, het ontwerpen, vervaardigen van kleding er bij mij van jongs af aan in gegoten. Vele creaties hebben dan ook de revue gepasseerd. (waaronder ook die waarvan ik de stoffen beter in de winkel had kunnen laten liggen, maar goed…)

Inmiddels drie kinderen rijker en de vele leuke, bijzondere reacties als; “Wat heb je een mooie blouse aan!” en “Waar heb je die leuke broek vandaan?” besloot ik voor mezelf te beginnen. Wat resulteert in onze tijdloze basic items met bijzondere details.

Er is altijd tenminste één bijzonder detail aanwezig in onze kleding. Tijdens mijn vele treinreizen als student van Enschede -Amsterdam en vice-versa en als mannequin, las ik veel en stuitte ik op mooie, inspirerende en soms gekke woorden. Ze gaven me een goed gevoel, een lach op mijn gezicht of inspireerden me.
Ik heb ze altijd bewaard en gebruik ze nu in mijn kleding, soms zichtbaar, soms alleen zichtbaar voor de draagster, om de laatste ook zo’n fijn en goed gevoel mee te geven, iedere dag weer!

FASHION: inspirerende woorden & duurzaamheid
42DAY : tijdloze basics met coole details.

CONTACT

PHONE

+31 (0)6-46 61 36 20

MAIL

info@fashion42day.com